GRILL MENU

Steaky Beef steaks


Filet mignon

libový křehký díl hovězí svíčkové, nejjemnější ze všech steaků 

100 g/260 CZK

New York strip

maso z nízkého roštěnce z hřbetní části hovězího bez kosti 

100 g/190 CZK 

New York strip

maso z nízkého roštěnce z hřbetní části hovězího s kosti

100 g/ 170 CZK

Rib - eye

vysoký roštěnec, plátek hovězího s výrazným mramorováním a tukovým okem 100 g/170 CZK

Chateaubriand 

hovězí svíčková ve střední tlusté části 

100 g/260 CZK

T - bone

působivý steak ve tvaru T obsahuje díl roštěnce a díl svíčkové, 2 steaky v jednom 100 g/ 170 CZK


Přílohy  Side dishes


Brambory Au Gratin potatoes Au Gratin 90 CZK

Pečené brambory rosted potatoes 70 CZK

Hranolky fries 70 CZK

Míchaný listový salát mix green salad 70 CZK

Grilovaná zelenina grilled vegetables 70 CZK

Křupavé cukety crispy zucchini 90 CZK

Grilovaný chřest grilled asparagus 90 CZK



Omáčky Sauces

Béarnská béarnaise 50 CZK

Pepřová pepper 50 CZK

Tatarská tartar 50 CZK

Demi-glace demi-glace 70 CZK

Lanýžová truffle 70 CZK

Lanýžovo - pomerančová truffle orange 70 CZK


Ryby dne Fish of a day

Pražma královská sea bream 100 g/170 CZK

Mořský vlk sea bass 100 g/170 CZK