GRILL MENU

Steaky Beef steaks


Filet mignon

libový křehký díl hovězí svíčkové, nejjemnější ze všech steaků 

100 g/200 CZK

New York strip

maso z nízkého roštěnce z hřbetní části hovězího bez kosti 

100 g/170 CZK

Rib - eye

vysoký roštěnec, plátek hovězího s výrazným mramorováním a tukovým okem 100 g/150 CZK

Cowboy steak

vysoký roštěnec s kostí s vrstvou tuku na vnější straně a s výrazným mramorováním, král steaků 100 g/150 CZK

T - bone

působivý steak ve tvaru T obsahuje díl roštěnce a díl svíčkové, 2 steaky v jednom 100 g/ 170 CZK

Porterhouse

T-bone svojí velikostí vhodný pro 2 osoby 100 g/ 170 CZK

Přílohy  Side dishes

Pečené brambory 70 CZK

Lanýžové pommes dauphinoise 120 CZK

Hranolky 70 CZK

Míchaný listový salát 70 CZK

Grilovaná zelenina 70 CZK

Čerstvý černý lanýž strouhaný 100 CZK


Omáčky Sauces

Béarnská 50 CZK

Pepřová 50 CZK

Demi glace 50 CZK

Lanýžová 50 CZK

Pomerančová 50 CZK


Ryby dne Fish of a day

Tuňák obecný 100 g/300 CZK